Farfan toch genoemd in zuipschandaal

Jefferson Farfan is voorlopig geschorst door de Peruviaanse voetbalbond. De PSV-spits zou betrokken zijn bij een uit de hand gelopen feestje naar aanleiding van het gelijkspel tegen Brazilië. Op dat feestje speelden drank en vrouwen een grote rol. Vorige week deden de eerste geruchten al de ronde maar werd de naam Farfan nog niet genoemd. Nu lijkt de goaltjesdief toch deel te hebben genomen aan het drinkgelag.

Waarschijnlijk had de Peruviaanse bond dit incident liever onder de pet gehouden, ware het niet dat drie dagen nadien Peru met 5-1 van Ecuador verloor. 'Ontoelaatbaar, dit gedrag valt niet te
tolereren', liet het hoofd van de tuchtcommisie Juvenal Silva weten. Naast Farfan zijn ook Claudio Pizarro van Chelsea, Santiago Acasiete van Almería en Andres Mendoza van Metallurg Donetsk geschorst.

Ik ben benieuwd of PSV ook nog iets doet met deze nieuwe onthulling, per slot van rekening is dit ook niet goed voor de goede naam van de club … maar laten we even afwachten wat de uitkomst van het onderzoek is.

meer: Farfan | Interlands


zie ook:
'Farfan naar Manchester'

HOT november 2007
Hiddink toch in beeld bij PSV ?
Erwin Koeman tussenpaus, Stevens volgend seizoen
Koeman: 'PSV groter dan Benfica en Ajax'

Laat me weten wanneer er nieuwe berichten zijn

Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>