Koef knalt Oranje naar EK

Het kan soms raar lopen met een voetbalcarrière. Afgelopen zomer zat Danny Koevermans nog in zak en as omdat hij bij AZ niet meer eerste keus was. Vervolgens kwam er op het scheiden van de markt toch nog een overgang naar PSV waar Koef wel het vertrouwen kreeg en terecht, want met zes goals is hij topscorer bij PSV. En als kers op de taart schiet hij nog geen drie maanden later Oranje naar het EK 2008. Het zal me niet verbazen als de teller van Koef aan het eind van het seizoen hoger staat dan die van Lazovic en Farfán, er zullen er maar weinig zijn die daar begin dit seizoen een kratje bier op hebben gezet.

meer: Danny Koevermans 


zie ook:
Erwin Koeman tussenpaus, Stevens volgend seizoen
Reker brengt PSV in een lastig parket

HOT november 2007
Hiddink toch in beeld bij PSV ?
Koeman te vroeg vertrokken ?
Koeman: 'PSV groter dan Benfica en Ajax'

Abonneer je op PSV.blog.nl met RSS

 

Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>