Vlaamse Leeuw bijt van zich af

De Belgische pers heeft na de interland België – Finland van afgelopen zaterdag flink kritiek geleverd op Timmy Simons. Volgens hen zou de aanvoerder van PSV het niveau van de Rode Duivels niet aankunnen. Simons is hier witheet over en laat in een reactie weten dat hij het vreemd vindt dat hij kennelijk wel goed genoeg is voor PSV maar niet voor het nationaal elftal van onze zuiderburen.

Timmy Simons voetbalde afgelopen zaterdag inderdaad een matige wedstrijd, maar dat kan van bijna elke Belg worden gezegd. De kritiek op Simons komt op een te verwachten moment; met het gelijkspel van afgelopen weekend is EK kwalificatie voor België definitief van de baan.

Ook het vorige EK waren de Rode Duivels er niet bij en tijdens het EK 2000 in eigen land werden de Belgen al in de eerste ronde uitgeschakeld. Afgelopen weekend kwamen er dus een hoop frustraties vrij, die kennelijk allemaal op Timmy Simons worden gebotvierd.

zie ook: FILMPJE: PSV publiek eert Timmy Simons


HOT september 2007
Hugo Borst: 'PSV titelkandidaat nummer 1'
PSV – Feyenoord in de buitenlandse pers
Theo Lucius is de weg kwijt in Rotterdam-Zuid

Abonneer je op PSV.blog.nl met RSS

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>