FILMPJE: PSV – Vitesse 5 – 1

Aan de vooravond van het duel dat PSV morgen thuis tegen Vitesse afwerkt nog even een terugblik op hetzelfde duel vorig seizoen. De meeste PSV supporters zullen normaal gesproken goed moeten nadenken wanneer ze naar de uitslagen van de voorbije seizoenen  tegen een club als Vitesse worden gevraagd. 'We zullen wel gewonnen hebben' zal waarschijnlijk een veel gehoord antwoord zijn.

In het geval van het duel PSV-Vitesse in het seizoen 2006-2007 ligt dat iets anders; niet alleen zal 999 op de 1000 supporters meteen '5-1' roepen maar kunnen ze ook nog eens de doelpuntenmakers opnoemen, op welke datum het werd gespeeld, hoe het weer was … en wat ze die avond hebben gedaan (al zullen velen zich dat niet meer helemaal precies herrinneren).

Voor al degenen die een geheugensteuntje nodig hebben en voor de rest die het gewoon nog een keer wil zien:
DE KAMPIOENSWEDSTRIJD! (let ook eens op het BOERUH… BOERUH… bij Willem II – Ajax)


Link: sevenload.com

Meer FILMPJES:
PSV goals in 11 jaar Champions League
Ruud op 50 maar dit was toch de mooiste
Brand in PSV stadion

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>