Rutten ontslagen.

Eindelijk.

34 Reacties // Reageer

34 thoughts on “Rutten ontslagen.

 1. Hahaha

  12 Maart is een feestdag voor Eindhoven. Iedere jaar op 12 Maart is het feest in Eindhoven alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaf

    /   Reply  / 
 2. Hahaha

  Ik werd net opgebeld door een vriend uit Eindhoven het is daar nu Carnaval allemaal slingers en balonnen en feesten door Stratumseind alaaaaaaaaaaaf ik zit al in de trein met mijn kostuum aan ha ha ha vanavond live concerten op de markt van Guus Meeuwis met covers van (Droog je tranen ook al heb je veel verdriet) en (De meeste dromen zijn bedrog)alaaaaaaaaaaaaaf

    /   Reply  / 
 3. Guusje Geluk Hiddink

  Wat zei die Belgische Smurf na PSubsidieV – Feitelijkniks?
  We hebben onze kampioenswedstrijd gespeeld?
  WAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

  Volgend jaar lekker diep in de de rode cijfers!!!
  Die platte kar kun je beter aan Guus Meewis geven, die heeft er misschien nog wat aan op een van zijn concerten!

    /   Reply  / 
 4. Faal1

  @Hahahaha: De meeste dromen zijn bedrog is nog altijd van Marco Borsato.
  Mooie post Jona, heb je weer kort en bondig uitgelegd :)

    /   Reply  / 
  1. paul

   he, faal 1,,leg mij even uit als alle dromen bedrog zijn,WIL JJ MIJ DAN EVEN UITLEGGEN,hoe het kan dat de hersenen van de mens kunnen dromen

     /   Reply  / 
  2. Hahaha

   Ik had het over covers beter lezen :)

     /   Reply  / 
   1. paul

    hahaha,Covers,,ik denk meer aan koffers,op een mooi strand liggen,en de patat door de Zon gaar laten bakken,whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,wahaaaaaaaaaaaaaaaaaa ehaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

      /   Reply  / 
   2. paul

    hahaha,weet je wat een mooie Cover is,staassecretaris Maggie de Block,van belgie,,wat een varkenskop heeft dat wijf,whaaaaaaaaaaaaaaaaaa,wha wha wha wha wha wha wha wha wha wha wha wha whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,en daar moet ook nog verstand in zitten,whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

      /   Reply  / 
    1. Hahaha

     Hahahahahaaaaaaaaaa ik heb gegoogeld wat een miskraam whaaaaaaaaa ha ha zulke figuren noemden we vroeger op school D.D.Z.B (drie-dubbelige-zwemband-booster) whaaaaaaaaaaaaaa ha ha hahaaaaaaaaaaaaaaa effe naar het toilet hahahaha

       /   Reply  / 
     1. paul

      A.B.T.B.annie betaalt titten belasting,,maggie erin Maggie.

        /  
     2. paul

      op maggie,daar wil een homo jongen niet op liggen,al zou het de lelijkste homo jongen van de wereld zijn.Brood meenemen voor welke gek daar om heen gaat lopen.whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

        /  
     3. paul

      moest je naar het toilet,toen je dat wijf zag,om plots te braken op de pot,whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

        /  
    2. twenteforever

     gelukkig is deze mafkees verwijderd van twenteblog en voorzien van een I.P ban .net zoals zijn medesukkel Hahahah .Opgeruimt staat netjes .

       /   Reply  / 
     1. paul

      twentebeffer,,gelukkig,duurt niet zo heel lang meer,dan is het weer bevrijdingsdag.

        /  
    3. twenteforever

     hallo Paultje ook weer vrij gelaten uit het gekkenhuis? fijn he dat weekendverlof .Ga je je weer lekker te buiten aan je idiote uitspattingen mooie gek ? Al met je waterhoofd bij de dokter geweest ? hoogste tijd dat ze jou ook van het psv blog donderen .

       /   Reply  / 
     1. paul

      twentebeffer,ik ben de grooste gek van de hele wereld,,daar zul jj wel lekker geil van worden he.hoe is het met de KANGEROES.

        /  
     2. twenteforever

      paultje het wordt bij jou tijd voor een pilletje ! eet maar niet teveel paaseieren dan krijg je nog een grote waterhoofd mafkees !
      Heb trouwens nooit geweten dat TBSers zoals jij zoveel vrij hadden .Kunnen ze beter opsluiten en de sleutel weggooien.verder reageer ik niet meer op je ,ben reuze blij dat je van het twenteblog bent geflikkert ! dag kneusje…fijne pasen… en denk aan de pilletjes .

        /  
     3. paul

      twentebeffertje,ik ben helemaal nergens vanaf gesodemieterd,jj bent uit je moeder gesodemieterd.

        /  
     4. paul

      twentebeffertje,ik zit nog een half jaar in tbs,en ben stiekum in de nacht in lokaal aan de internet.Maar als ik jou over een half jaar tegenkom kunnen ze mij gelijk weer vastzetten.

        /  
     5. paul

      APPELMOES,twentebeffertje,tbs appelmoes

        /  
     6. paul

      twentebeffertje,slechts weinigen komen in Gods hemelen,,en dan is het antwoordt van twentebeffer,,,en Paul zeker niet,whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

        /  
 5. René

  Even een bericht vanuit Drenthe, wij houden van F.C.Twente. Wij vinden het not done dat Fred Rutten niet de mogelijkheid heeft gehad om zijn klus af te maken, bij psv. Ik zou zeggen snel terug op ‘t nest. En terug komen naar Twente, en samen met Mc Claren ea de weg naar de top in Nederland definitief vast te leggen, en zo niet volgend jaar. Hoe je het wendt of keert Fred Rutten is een goed mens. Groeten vanuit Drenthe

    /   Reply  / 
  1. paul

   rne,,Fred heeft mij net gebeld,,hij is er niet treurig om,we gaan morgenavond samen een bierkaartje leggen

     /   Reply  / 
  2. Jona

   Ben volledig met je eens dat Fred een goed mens is, een prachtmens. Alleen, als je wil beweren dat bijna drie jaar niet genoeg mogelijkheden biedt op een prijs of in ieder geval veel beter voetbal, dan sla je de plank volgens mij mis. En het is echt niet zo dat Fred die laatste 9 duels wel even had gewonnen.

     /   Reply  / 
 6. hendrik

  BEVRIJDINGSDAG !!!!!!!

    /   Reply  / 
 7. Hammer

  beetje onzin komt er wel los nu. In een bedrijven heb je ook wel eens tegekke manager die het goed doet bij het personeel maar uiteindelijk kwa winst niks opleveren, eerlijk gezegd vind ik dat onder Rutten niemand uiteindelijk beter is gaan spelen. Ik vind zelf Rutten een prima vent alleen in deze samenleving moet je een eikel zijn om te overleven, aardige mensen staan helaas meestal aan de zijlijn.

    /   Reply  / 
 8. Hammer

  Waarom word eigenlijk Aad de mos er niet bij gehaald? zeer ervaren man. goed om de jonkies te behoeden voor beginners fouten.

    /   Reply  / 
 9. Hammer

  voor al die pannenkoeken die tegen van Gaal zijn en voor onze trouwe Marc van Bommel, “Ik heb altijd gezegd dat ik af wil sluiten bij PSV, maar ik weet nog niet wanneer dat zal gebeuren. Ik voel me goed bij Milan, in de nabije toekomst spreek ik met algemeen directeur Adriano Galliani over wat de club wil.” moeten we de nabije toekomst van PSV van deze puber af laten hangen?

    /   Reply  / 
  1. Jona

   De keuze is al gemaakt: Faber tekent voor 2 jaar en wil niet samenwerken met Van Gaal, ergo: Advocaat komt.

     /   Reply  / 
 10. paul postuma

  Zoals mijn grootmoeder altijd zei: “als de vreugd is uit het spel, dan komt de nieuwe trainer snel”.

    /   Reply  / 
 11. paul

  psv de roze schoentjes,toivonen heeft ze niet nodig

    /   Reply  / 
 12. paul

  toivonen was weer zo gewelgig bezig,dat de scheids op twee meter afstand de ogen dicht had zitten,10 maal rood,zelfs in brazilie zagen de mensen het nog.

    /   Reply  / 
 13. paul

  ik wil er wel over zeggen,,psv klasse tenopzichte van heracles.maar dat was hun niet gebeurd tegen az,,TOIVONEN HOMO DONKERODE KAART.

    /   Reply  / 
 14. BigFish

  Ik vindt dit wel errug dapper allemaal
  Kan niet anders zeggen dat sommige reacties wel erg triest zijn

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>