1 Reacties // Reageer

One thought on “Een ezel stoot zich niet twee keer aan dezelfde steen..

  1. paul postuma

    Misschien was het verstandig geweest als hij een programmaboekje mee had genomen van een van die wedstrijden naar de tattooshop had hij gelijk het AZ logo kunnen laten zien en niet hoeven zeggen: “er zitten een A en een Z in en ze zijn rood en wit maak er maar een mooi logo van”.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>