7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Opnieuw ophef rond Salcido

 1. Proud Tukker

  Wat is dit voor een opstokerij?

    /   Reply  / 
 2. Monique

  Heel flauw, hier in het zuiden hebben we meer humor hoor.

    /   Reply  / 
 3. Remco

  Ik erger me dus zo kapot aan die berichten van jou, vroeger vond ik het nog leuk om de PSV blog in de gaten te houden maar sinds jij hier bent is het niet eens meer leuk met je domme humor. zoek een leven ofzo!

    /   Reply  / 
  1. BlogFrank Auteur

   Hoezo domme humor? Ik heb dit filmpje niet gemaakt, maar soms is het wel eens lastig wat te vinden, en dan kom je bij dit soort filmpjes terecht.
   Als je het beter kan mag je het ook doen hoor. En als het je niet bevalt dan ga je toch wat anders doen dan psv.blog.nl bezoeken? Of heb je zelf geen leven?

     /   Reply  / 
   1. Timmie

    BLOGFRANK, ik ben het helemaal met Remco eens.
    Neem eens een voorbeeld aan het FcTwente of FcGroningen Blog…
    Het is dat ik er zelf geen tijd voor heb en niks met PSV heb, maar anders…

      /   Reply  / 
 4. Ray

  Ik snap de verontwaardiging niet zo goed. Ik ben al jarenlang fan van PSV, en ik maak me ook ernstig zorgen over de club momenteel. Salcido beschadigt PSV met zijn uitspraken, en Stevens laat momenteel ook niet zien wie hij eigenlijk is, namelijk een hele goede trainer. En hoe Jan Reker vervolgens met de spanningen omgaat binnen de club vind ik ook niet al te gelukkig. Soms denk ik ook wel eens met weemoed terug aan Guus Hiddink, die een soort vader was voor het team, vandaar dat de Brazilianen het ook zo goed deden toen. Dus je kan je vraagtekens zetten bij de kwaliteit van het filmpje, maar inhoudelijk vind ik hem best hout snijden, en het is ook niet kwetsend of opstokend. Het laat alleen maar op een ironische manier zien dat er momenteel even niet opgetreden wordt bij PSV, en soms is dat wel nodig. Dus dit filmpje is een goede aanleiding om daar eens over na te denken, dat moet beter kunnen.

    /   Reply  / 
 5. sulejmani10

  WAT EEN GEJANK

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>