FILMPJE: Brand in PSV stadion

Gisterenavond zo'n 10 minuten voor aanvang van de wedstrijd PSV – Vitesse brak er brand uit bij een van de vier grote beeldschermen in het Philips Stadion. De brandweer had het vuur snel onder controle maar het scherm is volledig afgeschreven. Door het incident begon de wedstrijd zo'n kwartier later.

Nou ze toch aan een nieuwe toe zijn kan PSV gelijk eens nadenken over wat ze ons voorschotelen op de grote beeldschermen. Naast de elftal-opstellingen, zo nu en dan een goal allert en een herhaling van kansen en doelpunten is het vooral reclame dat het Philips Stadion wordt ingeblazen. Waarom geen beelden van wedstrijden van vorig seizoen, een voorbeschouwing, mooie goals, interviews met spelers … ik noem maar wat … maar ja dat brengt niks op, dat kóst onze arme penningmeester natuurlijk alleen maar geld.

Meer FILMPJES:
PSV goals in 11 jaar Champions League
Ruud op 50 maar dit was toch de mooiste
Kampioenswedstrijd PSV

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “FILMPJE: Brand in PSV stadion

 1. M

  Ten eerste was het geen brand, maar rook en een paar vonkjes.
  Ten tweede, ze kunnen inderdaad beter hoogtepunten op de schermen zetten, ipv alleen maar reclame…

    /   Reply  / 
 2. ev

  Ten eerste was er weldegelijk vuur een minuuut of 10 voor dit filmpje is gemaakt.
  ten 2e als je wat eerder komt zie je voorbeschouwingen enzo. tijdens de wedstrijden ga je geen filmpjes uitzenden behalve een herhaling bv van een goal.
  denk eens aan een moment dat marc v bommel tijdens CL wedstrijd de scheids probeert te overtuigen door hem te wijzen op een herhaling op het scherm.

  dus als je iets plaatst, zorg dan dat je op tijd in het stadion bent en maak een filmpje van het vuur, niet van 10 min later.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>