Rutten gaat interviews geven in de rust.

Eredivisie Live loopt nog niet zo geweldig als ze hadden gewild en dus hebben ze iets nieuws bedacht: meer achtergronden. En hoe willen ze die nou krijgen? Door camera’s in de kleedkamer, interviews met coaches in de rust van wedstrijden en interviews met de aanvoerder na afloop.

Camera’s in de kleedkamer vond PSV iets te ver gaan (terecht), maar met de andere twee opties heeft de club ingestemd. En dat begrijp ik niet. Waarom zou je vrijwillig je trainer 5 minuten van zijn rust laten inleveren? Zal het echt zo zijn dat in twee minuten de tweede helft besproken wordt en dat daarna iedereen wat voor zichzelf mag doen? Ik vind het een rare keuze…

Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Rutten gaat interviews geven in de rust.

 1. Dirk

  is dit echt?

    /   Reply  / 
 2. Kronos

  Andere clubs laten dit over aan de assistent, dat zou ik ook logischer hebben gevonden.

    /   Reply  / 
 3. psv'er

  waarschijnlijk levert het veel geld op…

    /   Reply  / 
 4. Fritsie

  De camera ondersproeien, bah…

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>