FILMPJE: Sef Vergoossen over Groningen – Ajax

Sef Vergoossen zag thuis voor de buis dat het zondag in Arnhem moet gebeuren. Waarschijnlijk zit hij dan niet zo rustig op de bank. 


meer:
Eredivisie | Filmpjes


Deze maand best bekeken:
Huntelaar naar PSV
Jack van Gelder: 'Gomes is een aansteller'
PSV nadert Europese top 10

Best bekeken 2008:
FILMPJE: Ruud neemt 'm ineens op de slof, prachtig!

Best bekeken 2007:
Italiaanse presentatrice uit de kleren

Laat me weten wanneer er nieuwe berichten zijn

Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “FILMPJE: Sef Vergoossen over Groningen – Ajax

 1. Koef

  wat is dat toch dat we allemaal weer ineens zo pro ajax (b)lijken? Vergeten dat we die arrogante galmbakleden meestentijds wel kunnen schieten? Of dat ze in 020 normaal gesproken niet eens een voorronde CL doorkomen? Laat ze zich daar dus maar lekker plaatsen na de play offs :-)

    /   Reply  / 
 2. Burkkemp

  Als er 1 club is die het traditioneel moeilijk heeft met de poulefase van de championsleague dan is het psv wel.. 9 keer op rij 1e ronde eruit?
  Dan kan je toch beter 3 jaar achter elkaar de halve finale halen, waarvan 2 de finale en 1 keer winnen.
  Dit jaar heeft psv in europa nauwelijks meer gepresteerd dan ajax..
  Laat psv maar s de kwalificatie champions league spelen.. 1e wedstrijd van het seizoen zo;n beetje… rond die tijd verliest psv traditioneel van ajax.
  Wat een mazzel weer als psv dit jaar kampioen wordt!! luizenploeg!!!
  Vanaf volgend seizoen gaat er veel veranderen! Ajax wordt veeel sterker!!

    /   Reply  / 
 3. Frits

  Liegen is ook een vak Burkkemp. PSV heeft 4 kwartfinales, 1 halve finale en 1 keer de laatste 16 gehaald in Europa in de laatste 7 seizoenen. Maar 1 keer kwam er een einde aan het avontuur na de poulewedstrijden. Ajax daarentegen heeft werkelijk helemaal niets laten zien, dit jaar zijn ze er zelfs in geslaagd om helemaal niets te winnen. Voorronde Champions League Slavia Praag, 1e ronde Uefa Cup Dinamo Zagreb. En de Johan Fruitschaal waar jij op doelt die mag je van mij nog jaren winnen, je krijgt er de Amstel Cup ook nog bij als je wilt. PSV is alleen maar geinteresseert in grote prijzen. 14 Landstitels in 20 jaar. En goede prestaties in Europa. Trouwens je mag PSV wel dankbaar zijn, zonder hun Europese puntenaantal over de laatste 5 seizoenen (nummer 11 vlak achter Real Madrid) zou Nederland niemand meer in kunnen schrijven voor de voorronde Champions League, en zou Ajax al helemaal niet meer aan de bak komen aldaar. Enig respect is dus op zijn plaats makker.

    /   Reply  / 
 4. Bjorn Heisterkamp

  Eens in de zoveel jaar wint (door ontbreken van echte clubs) een oost-europeesche ploeg een Europacup. Zo gebeurde dat helaas ook in 1988. Dit was een zwarte dag in het championsleague bestaan (toen nog europacup 1). Met enkel 0-0 en 1-1, zoals gebruikelijk veel mazzel, etc… bereikte PSV de finale, die op gepaste wijze met penalties werd afgesloten na een onverdiende 0-0. Daarna heeft PSV nooit voetbal laten zien in Europa. Wat mazzelgoals hier en daar die erg opgeleukt werden door de zogenaamde volksheld Djek van Gelder. Maar in het buitenland betekent PSV he-le-maal niets. Netzoals Rosenborg. Dat team speelt ook al jaren mee, bereikt ook wel eens een kwartfinale, maar niemand behalve wat lokale fans die er wat in zien. Ajax heeft 4x de cup gewonnen. Uiteraard ook nog de wereldcup, maar ook de europacup 2 en 3. En wel met sprankelend voetbal. En met buitenlandse fans, die onder de indruk zijn.

  Nee… PSV heeft eigenlijk wel iets te zoeken in Europa, eerlijk is eerlijk, maar het heeft niets te betekenen. Zondag wellicht een tekenende afrekening (want ik zie Sef niet rondlopen met een schaal, daar is hij niet op gebouwd). In ieder geval wordt volgend seizoen de rotzooi rechtgezet.

    /   Reply  / 
 5. nice loosing losers

  neej joh ajax heeft het de laatste 2 jaar lekker gedaan in europa

    /   Reply  / 
 6. scH

  Burkkemp:
  [quote]Dit jaar heeft psv in europa nauwelijks meer gepresteerd dan ajax..[/quote]

  Hahaha… HAHAHAHAHAAHAHA.. HAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHA

  Ajax eerste ronde UC
  PSV kwartfinale UC

  En als je PSV met Heerenveen vergelijkt hebben ze zeker plotseling wel meer gepresteerd? Maar omdat het nu in vergelijking tot Ajax word gesteld..

  Arrogante vrek

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>