Loopt PSV verder uit?


Zondagmiddag staat voor PSV de thuiswedstrijd tegen De Graafschap op het programma. Normaal gesproken kat-in-'t-bakkie voor de landskampioen, die bij winst zelfs verder kan uitlopen op de concurrentie.

Bij aanvang van de wedstrijd om 14.30 uur is in Eindhoven de eindstand van het duel NAC Breda – Ajax (12.30 uur) al bekend. In ieder geval gaat minstens één van die ploegen punten laten liggen, waardoor week voor week steeds meer concurrenten op een grotere achterstand worden gezet.

Ik ga er gemakshalve even vanuit dat we zondagmiddag gewoon winnen .. en waarom niet. De Graafschap is na een goede start dit seizoen (na 8 wedstrijden stonden ze op een 4e plaats) ver teruggezakt. Daarbij spreken de statistieken van de vorige edities ook niet in het voordeel van de Superboeren. In dit millennium bezocht De Graafschap vijf keer het Philips Stadion en werd er achtereenvolgens met 6-0, 3-2, 4-0, 4-0 en 4-1 verloren.

Mijn voorspelling:
PSV – De Graafschap (5-1)

meer: Eredivisie


Top 3 van 2007:
FILMPJE: Van Nistelrooy's goal tegen Bilbao

Italiaanse presentatrice uit de kleren
PSV verantwoordelijk voor ontslag Ten Cate

Laat me weten wanneer er nieuwe berichten zijn

 

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Loopt PSV verder uit?

  1. Jaafke

    6-2 voor psv.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>