Superweekend voor PSV


Zaterdagavond leek PSV na 90 minuten spelen in eigen stadion een zware domper op te lopen door punten te laten liggen tegen de hekkesluiter van de Eredivisie Excelsior. Eén minuut later zag de wereld er al weer heel anders uit en nog geen dag later is de landskampioen de grote winnaar van het weekend.

Van de directe concurrenten voor de titel wist alleen Heerenveen dit weekend te winnen. Ajax, Feyenoord en Groningen moesten het met een punt doen en Twente bleef in Enschede met lege handen achter na het verlies tegen Sparta.

Met een gat van vijf punten kan PSV aankomende woensdag met een gerust hart afreizen naar Amsterdam. Winst in de ArenA zou natuurlijk prachtig zijn, maar met een gelijkspel zouden we ook als morele winnaars het veld afstappen. Aangezien de onderlinge duels bijna nooit in een remise eindigen, hou ik het toch op een zwaarbevochten overwinning voor ons.

Mijn voorspelling:
Ajax – PSV (1-2)

meer: Eredivisie


Top 3 van 2007:
FILMPJE: Van Nistelrooy's goal tegen Bilbao

Italiaanse presentatrice uit de kleren
PSV verantwoordelijk voor ontslag Ten Cate

Laat me weten wanneer er nieuwe berichten zijn

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Superweekend voor PSV

 1. Koef

  …Zonder Afellay toch winnen in Amsterdam? Hm. Met Aissati en Bakkal dan maar! 0-1

    /   Reply  / 
 2. Olivander

  Twente speelde toch echt thuis !!
  Maar goed met een kleine overwinning of gelijkspel in de Arena zijn we tevreden !!

    /   Reply  / 
 3. BlogBoer

  Bedankt Olivander!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>