VVV scoort bijna nooit tegen PSV


Wanneer we de statistieken erbij halen hoeft PSV zich voor aankomende zondag tegen VVV-Venlo geen zorgen te maken. Voor de Limburgers is het al weer meer dan 31 jaar geleden dat er werd  gewonnen van de landskampioen.

Op 12 september 1976 werd PSV voor het laatst verslagen in Venlo (2-0). Het was ook meteen het laatste wapenfeit van de thuisploeg, want in de acht wedstrijden die volgden wist VVV niet één keer te scoren, terwijl PSV 20 keer het net vond. In totaal leidde dit tot zeven overwinningen voor de Eindhovenaren en één gelijkspel.

Alle reden dus om met een gerust hart naar Venlo af te reizen, maar VVV valt dit seizoen niet te onderschatten op eigen bodem. Sinds het verlies op 27 oktober 2007 tegen SC Heerenveen (0-4) is er in stadion De Koel niet meer verloren. In de tussenliggende periode hebben Feyenoord (0-0) en Ajax (2-2) allebei punten laten liggen in Venlo.

Maar laten we eerlijk zijn … als PSV net zo geconcentreerd speelt als afgelopen weekend in De Kuip, komt het zondagavond met drie punten in de tas thuis. Als daarbij dan ook nog eens het vizier iets meer op scherp staat dan tegen Feyenoord, is er geen vuiltje aan de lucht en verwacht ik een ruime overwinning voor ons.

Mijn voorspelling:
VVV – PSV (0-3)

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

1 Reacties // Reageer

One thought on “VVV scoort bijna nooit tegen PSV

  1. VENLO

    WE ZULLEN ZIEN UNTEN BLIJVEN IN VENLO
    FORZA VVV

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>