Wie stopt PSV?


Na de 0-1 overwinning op Feyenoord in de Kuip is PSV voor het eerst dit jaar drie punten 'los' van de concurrentie. Maar wie doen er dit jaar  aan het einde van het seizoen nog mee in de strijd om de ronde schaal? Houdt Groningen het vol om de klassieke top 3 te blijven volgen, slaagt Feyenoord erin om eindelijk ook eens van de top 5 te winnen en wat doet Ajax in de onderlinge duels met ons? Voorlopig hollen ze allemaal achter de feiten aan en is PSV weer helemaal op koers voor de vierde landstitel op rij.

meer: Eredivisie | Feyenoord


Top 3 van 2007:
FILMPJE: Van Nistelrooy's goal tegen Bilbao

Italiaanse presentatrice uit de kleren
PSV verantwoordelijk voor ontslag Ten Cate

Laat me weten wanneer er nieuwe berichten zijn

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?

16 Reacties // Reageer

16 thoughts on “Wie stopt PSV?

 1. Mike vd Veer

  Niemand stopt PSV!

    /   Reply  / 
 2. Mocro

  We moeten niet overmoedig raken. Ik hoop dat de goede wedstrijd tegen Feyenoord geen incident is, maar dat Vergoossen structureel het maximale uit de spelers kan halen. Dan zal PSV in ieder geval tot het einde meestrijden! Met een beetje geluk haken de andere in de tussentijd af. :)

    /   Reply  / 
 3. kevin

  Ik hoop dat PSV het vol kan houden het stond zeer goed vooral de verdediging maar als je gister de club uit amsterdam hebt zien voetballen ga je toch wel twijfelen of PSV het vol kan houden. De tweede helft was die k*t amsterdammers wel erg goed bezig.

    /   Reply  / 
 4. michael

  `lol ajax-psv word makelijke winst voor ajax

    /   Reply  / 
 5. michael

  hou je tiefes bek

    /   Reply  / 
 6. danny

  lol kevin idd die amsterdammers speelde goed maar dat was ook mede omdat az gewoon nix deed egt helemaal nix wij hadden ook met 0-5 of 0-6 kunnen winnen en micheal hou je mond is met je groot spraak eind van de maand ga je weer huilen omdat ze weer verloren hebben en 6 punten los staan

  gegroet

    /   Reply  / 
 7. southside afca

  Al die trieste psv fooligans hier die na de desastreuse wedstrijd tegen feyenoord het gevoel hebben dat jullie goed gespeeld hebben ,heb ik de volgende mededeling whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahhaaaaaaaaaa!!
  en tot over twee weken !!!!!

    /   Reply  / 
 8. PiSvEe KnEuS

  helemaal niemand en zelfs het arbitrage trio niet dus krijgen jullie net als vorig seizoen met GELUK weer het kampioenschap in de schoot geworpen

  P.S bedankt K.N.V.B. met jullie Blinde VINK

    /   Reply  / 
 9. Koef

  De overwinning van 020 op AZ was erg geflatteerd, zegt weinig over de kracht van 020 en veel over de wisselvalligheid en knulligheid van AZ. Daarbij, we hoeven niet te winnen in de galmbak, gelijkspelen is ook prima!

    /   Reply  / 
 10. kevin

  Achja je weet hoe ze zijn daar in Amsterdam altijd hetzelfde verhaal.. “We worden volgend jaar wel kampioen” Helaas voor die neusjes is het al een paar jaar anders.. Keep on dreaming boys..

    /   Reply  / 
 11. Juan

  Je haalt me de woorden uit de mond Kevin ;)

    /   Reply  / 
 12. Warco

  Kevin ,
  Ach ja je weet hoe ze zijn daar in Eindhoven altijd het zelfde verhaal . “We worden dit jaar weer kampioen”. Helaas voor voor die provinciale komen na die paar vette jaartjes nu de magere jaren en krijgt Ajax dit jaar zijn derde ster op zijn shirt , iets waar die boeren nog een paar decennia op moeten wachten . Keep on dreaming girls !!!

    /   Reply  / 
 13. Kevin

  Kerel jullie tellen die kampioenschappen mee die tussen 1900 en 1913 zijn behaald toen was psv niet eens profclub op dat moment. Kijk heel leuk dat jullie dalijk zo’n 3e sterretje er ooit is bij krijgen maar je bent niet eens champions league waardig. Dus ADRIE NEEM JE ROTZOOI MEE!

    /   Reply  / 
 14. Robert

  Kijk die ajax supporters eens het net afzoeken om hun ongepaste grote muil open te trekken. Ajax heeft de laatste jaren niets gepresteerd en nog steeds lopen ze de boel bij elkaar te schreeuwen alsof ze 3 keer achter elkaar landskampioen zijn geworden en succesvol in de champions league zijn geweest…

  Gasten, zou bijna zeggen dat jullie gefrustreerd zijn …

    /   Reply  / 
 15. Robert

  Kijken wat je hier op hebt te zeggen he, frustje.

  Vind het trouwens ook lullig voor je hoor dat Ajax tekort komt zowel nationaal als internationaal en dat onlangs door de arbitragecommissie is gezegd dat Ajax geen sportieve verbetering is tov Groningen. Kut voor je joh. Ik zou ook uit pure frustratie het net afzoeken en dan lekker afreageren.

  Ga naar je eigen sites, Sukkeltje

    /   Reply  / 
 16. Warco

  Zo he! , wat een warme Brabantse vriendelijkheid op dit blog .

  Sukkeltje , frustje , gefrustreerd , ongepaste grote muil , en nog meer van dat soort vriendelijk verwensingen . Het enige wat ik hier probeer is met Amsterdamse bluf , wat de meeste van jullie steevast als arrogant afdoen , duidelijk te maken dat dit jaar Ajax wel eens Kampioen kan worden en zo het derde shirtsterretje behaalt .

  Ik kijk uit naar 30 Januari en hoop dan op een mooie spannende wedstrijd , die volgens mij met twee vingers in de neus door onze Godenzonen gewonnen gaat worden .

  Vanuit Mokum een vriendelijk groet
  Warco

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>