Aanvallend PSV schiet er op los

PSV heeft ADO Den Haag gisteren met een 6-0 nederlaag laten vertrekken uit Eindhoven. Daarmee kwamen de Hagenaars er nog goed vanaf, want de landskampioen liet nog een aantal kansen onbenut. Bijna elke PSV-er speelde goed, maar de uitblinkers waren Balázs Dszudszák (3 goals), Nordin Amrabat (2 goals), Ola Toivonen (1 goal en constant dreigend) en Jason Culina (3 assists).

Kijk hier voor het wedstrijdverslag.

Dwight Lodeweges gaf zelf aan slechts wat accenten veranderd te hebben na het vertrek van Huub Stevens. Maar die accenten én de aanwinst Ola Toivonen lijken PSV momenteel vleugels te geven. PSV speelt fris en aanvallend, en heeft zelfs weer zicht op de tweede plek.

Het was een tijdje geleden dat PSV met zulke ruime cijfers won. Op 25 oktober 2006 was PSV met 7-0 te sterk voor Sparta Rotterdam. De mooiste goal gisteren was van Nordin Amrabat, volgens hemzelf een ‘combinatie van karate, judo en turnen’:

Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>