PSV sluit af met doelpuntloos gelijkspel

PSV heeft zijn laatste wedstrijd van 2008 gelijkgespeeld tegen FC Twente. In een aantrekkelijke eerste helft en een wat mindere tweede werd er niet gescoord, zodat de wedstrijd eindigde zoals hij begon: 0-0. Deze uitslag was een juiste weergave van de krachtsverhoudingen.

Want waar FC Twente het betere veldspel had, kreeg PSV (iets) betere kansen. Met name Balázs Dzsudzsák was dichtbij, maar zijn schot onderkant lat stuiterde waarschijnlijk net niet achter de lijn, alhoewel dit moeilijk te zien was voor het arbitrale trio en het publiek. Kijk hier voor de reacties van de beide trainers.

En zo kan PSV na vandaag 11 punten achterstaan op koploper AZ. Dit was precies de voorsprong die PSV twee seizoenen geleden in de winterstop had op zijn achtervolgers. Maar op de éénnalaatste speeldag was deze voorsprong geheel verdwenen, dus zeg niet dat het onmogelijk is. Maar dat het kampioenschap ver weg is lijkt me duidelijk.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>