Jan Kromkamp: ‘Het plezier straalt ervan af’

Daags na de 4-0 zege op Feyenoord verkeren de meeste PSV'ers nog in een opperst beste stemming. Het geeft aan dat ook bij de selectie uit Eindhoven een laatste stukje twijfel is weggevallen en er plaats is gemaakt voor plezier en vertrouwen. Natuurlijk waren er al de overwinningen op Vitesse en CSKA Moskou, maar het moest tegen de koploper uit de Eredivisie ook maar weer gebeuren. Dat het verschil uiteindelijk zo groot zou zijn had bijna niemand verwacht en dat geeft nog eens een extra zetje in de rug.

Ook Jan Kromkamp is opgetogen over het spel van PSV … 'Iedereen wil graag, dat zie je. Als we snel druk zetten en dat kunnen vasthouden, hebben we zoveel kwaliteiten'. Ook op de trainingen merkt Kromkamp dat PSV dit jaar weer een hechte groep heeft … 'Het plezier straalt ervan af'.

zie ook:
Feyenoord: veel woorden, weinig daden
Hugo Borst: 'PSV titelkandidaat nummer 1'
FILMPJE: PSV Oost viert 4-0 op Feyenoord

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>