Sparta verre van fit

Sparta Rotterdam mist nogal wat spelers vanavond. Abdul (enkel), Touzani (enkel), Van Gessel (rug), Van Bueren (niet wedstrijdfit), Ngalula (knie), Wilusz (knie) en Dissels (knie) ontbreken volgens www.vi.nl. De beschikbaarheid van de keepers Ramos (pink) en Wapenaar (rug) is nog onzeker.

Spartaan Yuri Rose is toch optimistisch. “Op het Kasteel kunnen wij van iedereen winnen, dus ook van PSV. Dat geloof moet er ook bij iedereen zijn, anders kunnen we net zo goed thuisblijven. We gaan proberen dominant te voetballen en PSV ver van ons eigen doel te houden. Hun kracht zit hem namelijk in de aanval. Dat gevaar moeten we zien te ontmantelen door zelf veel in de aanval te zijn.”

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>