PSV op weg naar Sparta

Alle internationals zijn na goede en mindere resultaten teruggekeerd in Eindhoven. PSV beschikt over een nagenoeg fitte selectie voor de wedstrijd van vanavond tegen Sparta Rotterdam. Mike Zonneveld is geschorst, Stef Nijland en Funso Ojo herstellen nog van blessures.

Dwight Lodeweges was duidelijk over de doelstelling in Rotterdam. “Het resultaat is heilig zaterdag, deze wedstrijd is voor ons hartstikke belangrijk. Maar voor hun ook, zij zitten dicht bij de degradatiezone. Ik hoop dat we goed terugkomen uit die twee weken. Wij hebben goed getraind, maar veel basisspelers waren ver weg. Voor mij is het de vraag hoe we er doorheen komen. Maar: we moeten daar drie punten halen, klaar.”

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>