Sparta – PSV

PSV gaat zaterdagavond op bezoek bij Sparta Rotterdam. De laatste tien ontmoetingen op Het Kasteel leverden 5 overwinningen, 2 gelijke spelen en 3 nederlagen op voor PSV.

De volledige cijfers:

1994-1995 Sparta – PSV 1-1
1995-1996 Sparta – PSV 2-1
1996-1997 Sparta – PSV 1-3
1997-1998 Sparta – PSV 3-1
1998-1999 Sparta – PSV 0-5
1999-2000 Sparta – PSV 0-2
2000-2001 Sparta – PSV 0-1
2001-2002 Sparta – PSV 2-1
2006-2007 Sparta – PSV 1-1
2007-2008 Sparta – PSV 1-4

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Sparta – PSV

 1. willie

  wat raar dat Reker en v. Gaal nu niets zeggen over de voorbereiding van Fc Twente nu ze vrijdag al moeten spelen en sommige spelers pas donderdag middag terug zijn van interland verplichtingen.
  Maar dit zal wel niet onder competitie vervalsing vallen nu andere clubs wel tijd hebben om te rusten en een langere voorbereiding hebben voor dit weekend maar goed dat ze bij twente niet zo zeuren als in eindhoven en alkmaar

    /   Reply  / 
  1. BlogFrank Auteur

   Wat denk je hoe het hier heet, KNVB.blog.nl? Het zit wel diep bij jullie he?

     /   Reply  / 
   1. willie

    wat heet diep, als je als club dat al lang geen kans meer maakt op welke prijs dan ook wel een collega ploeg (denk aan de winterstop in spanje)oren probeert aan te naaien dat vind ik erg .
    Maar goed daar leer je ook van dus dan maar geen medewerking meer verlenen aan die judassen

      /   Reply  / 
    1. BlogFrank Auteur

     Nee het was lekker sportief wat Twente gedaan heeft met dat veld. Alle media (ook die van jullie) meldden deze week dat Twente een MILDE straf heeft gehad, dus ik zou maar niet zo mopperen.

       /   Reply  / 
    2. johan

     sorry dat we de nieuwe topper twente beledigen doe toch normaal man twente draait een goed seizoen maar overdrijf niet twente speelt boven zijn kunnen maar de fans praten of het de voetbalhoofdstad van nl is. Dat veld was lachwekkend hoe dat gedaan is dus wees blij met de milde straf en een beetje meer bescheidenheid zo wel op zijn plaats zijn. en ps als je over prijzen gaat beginnen…………… laat me niet lachen

       /   Reply  / 
 2. Chrisje

  Ten eerste heeft PSV gewoon nog kans op directe plaatsing voor Europees voetbal, en dat is erg welkom. Van de andere kant zou het een beetje raar zijn als PSv het gaat opnemen voor Twente niet.. Dan moet je het ook voor de 16 andere clubs gaan opnemen.
  Genieten jullie nou maar een keer van deze ‘uitschieter’ als nummer 2 want volgend jaar is het waarschijnlijk weer anders..

    /   Reply  / 
 3. willie

  Johan we zijn geen voetbalhoofdstad en dat hoeft ook niet en dat kan ook niet want die ligt in het westen en wel amsterdam

    /   Reply  / 
  1. jantjejan

   Laat me niet lachen.. De Amsterdammers zijn misschien wel rijker, maar op sportief vlak stellen ze de laatste decennia niks voor. Dus Eindhoven heeft al het recht om zich voetbalhoofdstad van NL te noemen.

     /   Reply  / 
 4. willie

  Chrisje als ik het heb over collegaliteit dan bedoel ik dat als je wordt geholpen zoal;s twente jullie psv heeft geholpen dan moet je die ander geen oren aan naaien en dat veld was zo slecht dat als het niet was vervangen dat de wedstrijd met zoveel regen waarscheinlijk niet was door gegaan en wat had iedereen dan wel niet te zeuren

    /   Reply  / 
  1. jantjejan

   Willie jonge hou je smoel, jij bent twente niet, en zo is Reker ook niet PSV. En het feit dat twente psv in de winter heeft geholpen wil nog niet zeggen dat Twente écht uuberdom is geweest met dat veld.

     /   Reply  / 
 5. Forza

  @Johan: Twente voebalt boven zijn kunnen? Al voor het derde jaar op rij dan. Pfffffff.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>