Toivonen keert terug in basis

Ola Toivonen keert na zijn schorsing morgenavond tegen SC Heerenveen terug in de basis. PSV kent geen afwezigen, iedereen is fit. Jeroen Zoet, Jan Kromkamp, Mike Zonneveld, Haibin Zhou en Funso Ojo nemen plaats op de tribune.

Dwight Lodeweges hecht veel waarde aan duidelijkheid. “Ik heb iedereen beschikbaar en dat is heel erg prettig. Ola heeft het goed gedaan voor zijn schorsing, Danny heeft het goed gedaan en ook Danko heeft het goed gedaan. Dat bewijst hoe goed de groep er voorstaat. Maar het is heel belangrijk voor spelers om te weten waar ze aan toe zijn.”

Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>