Groningen – PSV uitverkocht

FC Groningen – PSV wordt vanavond gespeeld in een volledig uitverkochte Euroborg. Groningen mist Sepp de Roover, Nicklas Pedersen, Tom Hiareij en Koen van de Laak. FCGroningen.blog.nl waagde zich aan een voorbeschouwing, deze kun je hier lezen.

Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>