PSV volledig fit

Dwight Lodeweges beschikt over een compleet fitte selectie voor de moeilijke uitwedstrijd van morgenavond tegen FC Groningen. Ola Toivonen ontbreekt vanwege een schorsing. Zhou Haibin, Mike Zonneveld, Funsu Ojo en Jeroen Zoet nemen morgen plaats op de tribune in de Euroborg.

Lodeweges is beducht voor de kracht van de Groningers. “FC Groningen speelt opportunistisch, ze willen vooruit, het publiek achter zich krijgen. Als je niet goed oplet, lopen ze je zo onder de voet. Ik denk dat we daar vooral voor moeten waken.”

“Deze wedstrijd is heel belangrijk. Ook als je kijkt naar wat we daarna nog allemaal krijgen. Maar daar zullen we niet voor weglopen. FC Groningen is een moeilijke ploeg, maar het is niet onmogelijk. Ze spelen met veel druk naar voren, willen de tegenstander overrompelen. Het is een goede ploeg.”

Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “PSV volledig fit

 1. fc grunn

  zo en nu gaan we de overwinning pakken die we al in eindhoven hadden verdiend stukje uit voetbal int niet een speler van het huidige fc groningen zou bij psv in de basis starten!!!zaterdag 20.45 gaan we het zien marcus staat op scherp en ik ook!!!!

    /   Reply  / 
 2. leonrd2

  suc6 gewenst !!!

    /   Reply  / 
  1. helleen

   man zoek een hobby een vriendin misschien ik niet hoor!!!!!!!!!!!

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>