Gretig PSV kijkt uit naar AZ

Morgenavond speelt PSV in Eindhoven de topper tegen koploper AZ. Na drie overwinningen tegen relatief mindere tegenstanders kijkt PSV uit naar deze tegenstander van formaat. Morgen wordt duidelijk hoe de Eindhovense ploeg er momenteel echt voorstaat.

Interim-trainer Dwight Lodeweges is in elk geval vol vertrouwen. “Wij zijn PSV, wij spelen thuis en wij moeten onze lijn doortrekken. De gretigheid is er gewoon om ook nu een goede serie neer te zetten.” We gaan het zien morgen!

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Gretig PSV kijkt uit naar AZ

  1. BSM

    PSV-AZ 0-4

      /   Reply  / 
  2. BSM

    Dembele 2 Schaars en El H.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>