Afellay is weer fit

Ibrahim Afellay is fit genoeg om morgen te spelen tegen AZ. Dat meldt www.nu.nl. Afellay kreeg in de wedstrijd tegen Volendam een rotschop van Jack Tuyp, en moest de interland tegen Tunesië aan zich voorbij laten gaan. Tegen AZ is hij dus weer van de partij.

Trainer Dwight Lodeweges kan beschikken over een bijna fitte selectie. Ola Toivonen is er niet bij vanwege zijn schorsing. Jan Kromkamp ontbeert nog wedstrijdritme. Bas Roorda liep donderdag op de training een enkelkwetsuur op. Jeroen Zoet neemt zijn plaats op de bank in.

Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>