Weinig personele problemen voor PSV

PSV kan redelijk onbezorgd toewerken naar het duel met Volendam van aanstaande zondag. De selectie is nagenoeg fit. Alleen Jason Culina en Ibrahim Afellay kampen met lichte hamstringklachten. Jérémie Bréchet heeft nog wat last van zijn bilspier, maar waarschijnlijk zijn ze alledrie zondag gewoon van de partij.

Met twee overwinningen en een doelsaldo van 9-0 op zak ziet de toekomst er in Eindhoven weer een stuk zonniger uit. Dwight Lodeweges waarschuwt echter voor onderschatting. “Er ontstaat nu weliswaar een hele euforie, maar uit tegen Volendam is lastiger dan je denkt. Als je zondag goed doorkomt, dan word je wel weer voor vol aangezien richting de reeks met wedstrijden AZ, FC Groningen en Heerenveen.”

Bron: www.psv.nl

Tegenstander FC Volendam is na de winterstop goed op dreef. In 2009 werden vier punten vergaard, waardoor de hekkensluiter de nummer éénnalaatst De Graafschap tot op een punt is genaderd. Net als in Eindhoven spelen ze in Volendam volgens deze voorbeschouwing alleen nog maar finales.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>