FOTO: Alex (met haar) vuurt kanon af

Alex heeft gisteren ook het Engelse publiek laten zien hoe je een kanonskogel afvuurt. In de wedstrijd tegen Middlesbrough schoot de voormalige verdediger van PSV een vrije trap van zo'n 30 meter onhoudbaar in de kruising.

Voor al degenen die ook een kanonskogel willen afvuren, kijk maar eens goed naar het plaatje hiernaast … zo sta je dus als je net de bal met zo'n 100 km per uur hebt geraakt …doet me trouwens denken aan de standbeelden voor ingang Oost.


alles over:
Alex


HOT oktober 2007
PSV verantwoordelijk voor ontslag Ten Cate
Hoertjes voor Italiaanse voetbalclub
Hugo Borst: 'Alleen PSV heeft Champions League klasse'

Abonneer je op PSV.blog.nl met RSS

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>