Van Nistelrooy: ‘Wat Cruijff zegt interesseert me niet’

De kritische opmerkingen die Johan Cruijff over Ruud van Nistelrooy's techniek maakte lijken de voormalig spits van PSV niet te raken. 'Cruijff is een analist die mag zeggen wat ie vindt, daar stoor ik me verder niet aan' laat Van Gol weten. 'Ik
ben topscorer geworden in Nederland, Engeland en Spanje, dat is vrij
uniek en geeft aan dat ik goed bezig ben'.

Toch denk ik dat Van Nistelrooy wel wat geïrriteerd is over de opmerkingen van Cruijff. Ik snap ook niet waarom de Amsterdamse voetballegende zulke opmerkingen plaatst. Is het dan toch de Noord-Zuid spanning die je ook bij Van Basten proeft, of is het misschien de Catalaan in Cruijff die het niet kan laten om kritiek te hebben op alles dat uit Madrid komt?


HOT september 2007
Hugo Borst: 'PSV titelkandidaat nummer 1'
PSV – Feyenoord in de buitenlandse pers
Theo Lucius is de weg kwijt in Rotterdam-Zuid

Abonneer je op PSV.blog.nl met RSS

 

Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Van Nistelrooy: ‘Wat Cruijff zegt interesseert me niet’

 1. Rob Roy

  Vind je het gek dat Ruud geirriteerd raakt van die Cruyff.Dat oud wijf kraamt de laatste tijd veel meer van die onzin uit.
  Goeie raad aan deze goser; “Ga fijn naar Spanje,en ga in de zon liggen en bemoei je niet meer met het hedendaagse voetbal want daar heb je helemaal geen kijk meer op.
  Je hebt je tijd gehad joh.

    /   Reply  / 
 2. Marnix

  Je interpreteert de uitspraak van Ruud wel heel erg ruim.

    /   Reply  / 
 3. Bob de Rooy

  Het wordt de hoogste tijd dat deze oude, rancuneuze en seniele amsterdammer zijn mond eens gaat houden. Helaas heeft hij de NOS cq ajakkesclan, achter zich staan die alles slikken wat deze oude gek zegt.Hij was voor mij al lange tijd geleden afgegaan maar zeker na het artikel over Jan van B en Willy vd K is het helemaaaaal over met hem.Hij zou trots moeten zij op ons Ruud. Hij flikt het overal en altijd om op de goede plaats te staan voor het doel.Als JC dat niet op waarde weet in te schatten dan mag hij toch nooit meer worden gevraagd om zijn mening te ventileren voor een televisiecamera.

    /   Reply  / 
 4. Rob Roy

  Het is prachtig dat Ruud z’n mond wel open durft te doen en tegenspraak geeft aan die ouwe verlopen voetballer JC. Andere lui zoals ene van Gelder en een Mulder die wekelijks JC in de kont kruipen en bang zijn voor hun baantje bij de TV. Meneer JC lijkt onze lieve heer wel, overal waar hij komt en z’n smoel opentrekt staan de heren, inclusief bondscoach, te “jaknikken”, terwijl hij nooit het lef heeft gehad om zelf bondscoach te zijn.
  Gewoon smoel houden met die vent en oprotten naar Spanje en nooit weer terug komen.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>