Ruud van Nistelrooy opnieuw trefzeker

Je kunt er bijna garantie op vragen, als je Van Nistelrooy opstelt maakt ie minstens een doelpunt. Of het nou voor Oranje is, in de Champions League of in de Primera División, Ruud scoort overal en altijd.

Ook gisteren wist de Geffenaar het net weer te vinden. In de competitiewedstrijd tegen Recreativo Huelva scoorde El Goleador in de 75e minuut op aangeven van Raúl de openingstreffer. Higuain maakte in de slotfase ook nog de 2-0, waardoor de Koninklijken de Spaanse ranglijst ongeslagen blijven aanvoeren met 19 punten uit 7 wedstrijden.

Wie zij er ook al weer dat Ruud van Nistelrooy niet kon voetballen …

zie ook:
Ruud van Nistelrooy nadert Raúl
FILMPJE: Ruud op 50 maar dit was toch de mooiste

Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>