Alleen oud-PSV’ers in Oranje

Bondscoach Van Basten doet voor het belangrijke EK-kwalificatie duel vanavond tegen Bulgarije weer geen beroep op spelers van PSV. In de aanloop naar deze wedstrijd werd nog wel Ibrahim Afellay opgeroepen, maar die kon twee dagen geleden alsnog z'n biezen pakken.

Gelukkig zijn er nog wel oud-spelers van PSV te bewonderen. Zo staan Ruud van Nistelrooij en Wilfred Bouma vanavond waarschijnlijk in de basis en zitten Jan Vennegoor of Hesselink en André Ooijer op de bank.

Het goede nieuws is dat we in ieder geval geen geblesseerde spelers hoeven terug te verwachten, althans niet uit Oranje.

zie ook:
Leegloop bij PSV
Ruud van Nistelrooij: 'Totaalvoetbal uit de tijd'

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Alleen oud-PSV’ers in Oranje

 1. Paul

  Ik vind het best stom dat er niemand van PSV in het elftal zit. Maar wel leuk dat er veel oud-PSV’ers in zitten, zoals Van Nistelrooij, die in de plaats kwam voor huntelaar die tien keer slechter is dan RVN, Robben en nog een paar anderen. Zo heeft PSV toch eigenlijk nog een aandeel van het Nederlands elftal

    /   Reply  / 
 2. Paul

  Ik vind het best stom dat er niemand van PSV in het elftal zit. Maar wel leuk dat er veel oud-PSV’ers in zitten, zoals Van Nistelrooij, die in de plaats kwam voor huntelaar die tien keer slechter is dan RVN, Robben en nog een paar anderen. Zo heeft PSV toch eigenlijk nog een aandeel van het Nederlands elftal

    /   Reply  / 
 3. Coen

  het is helemaal niet stom, dan moet psv maar niet allemaal buitenlanders opstellen :)

    /   Reply  / 
 4. Coen

  het is helemaal niet stom, dan moet psv maar niet allemaal buitenlanders opstellen :)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>