PSV is slecht

Op PSV.blog.nl volg ik mijn club op de voet. Het vertoonde spel van dit seizoen heb ik al meerdere malen kritisch beschouwd. Gisteren keek ik eens naar een ander aspect van het huidige Europese seizoen. Nou, dat heb ik geweten.

Er kwamen nogal wat frustraties los bij de bezoekers van psv.blog.nl. De meeste reageerders waren na mijn bericht over de Champions League loting in de veronderstelling dat ik excuses zocht voor de uitschakeling van PSV. Nou helemaal niet hoor, een blinde koe kan zien dat het spel van PSV in Europa, uitgezonderd de wedstrijd thuis tegen Olympique Marseille, te wensen over liet, om het voorzichtig uit te drukken.

Mijn opmerking over de loting maakte ik meer als Nederlandse voetbalsupporter, dan als PSV-er. Dit had ik al na de loting kunnen aankaarten, alleen beheerde ik psv.blog.nl toen nog niet. Maar ik maak me dus oprecht zorgen over de huidige opzet van de Champions League. Want vier Spaanse, vier Engelse en drie Italiaanse ploegen bij de laatste zestien.. ik word er niet echt vrolijk van..

Maar voor al degenen die het niet begrepen hebben: ik vind ook dat PSV dit jaar een wanprestatie heeft geleverd in de Champions League. Nou, iedereen blij? Mooi, dan kunnen we weer overgaan tot de orde van de dag.

Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “PSV is slecht

 1. Bart

  Ben ‘t helemaal met je eens. Champignons League alleen voor de kampioenen van Europa en de rest van de teams naar de UEFA Cup, wordt dat ook weer leuk om naar te kijken.

    /   Reply  / 
 2. Jos V

  Voetbal = geld.
  Hoe genereren we meer geld? Door zoveel mogelijk wedstrijden te creeren.
  Any game will do? Nee, liefst alleen tussen clubs uit competities die iedereen wil zien en dus voor betalen.

  Dank u voor mee spelen.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>