Hiddink: ‘PSV jonkies houden zich goed staande’

Gisteren na afloop van de met 0-1 gewonnen wedstrijd tegen CSKA Moskou gaf Guus Hiddink vooral de jonge PSV-spelers een pluim. De landskampioen trad aan met de jongste Champions League formatie in haar geschiedenis, de gemiddelde leeftijd was 23 jaar en 244 dagen. In de PSV-verdediging is de gemiddelde leeftijd zelfs maar net 20 jaar met Dirk Marcellis (19) en Slobodan Rajkovic (18) als de jongsten van het team.

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst, dus daar hoeven we voorlopig niet over in te zitten. Ook een pluim voor Jan Wouters trouwens, hij durft het toch maar mooi aan om deze jonge spelers te laten aantreden.

meer: Champions League | Guus Hiddink


zie ook:
PSV wacht bar avondje MosKOU
Hugo Borst: 'Alleen PSV heeft Champions League klasse'

HOT november 2007
Italiaanse presentatrice uit de kleren

Abonneer je op PSV.blog.nl met RSS

 

 

Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>