Grieks drama in Madrid

Het was de avond van de rode kaart, de gemiste penalty én Robinho. Na vijf minuten spelen leek Real Madrid een doelpuntrijke avond tegemoet te kunnen zien, dat werd het ook, alleen vielen de goals niet aan één kant. Het werd uiteindelijk 4-2, maar 3-3 had ook een goede uitslag geweest.

De Koninklijken leken al na een paar minuten op rozen te zitten toen Raúl de score opende, maar de Madrilenen hadden nog maar net hun kousen weer opgetrokken of Olympiakos Piraeus kwam alweer langszij via Galletti. Na een kwartier spelen moesten de Grieken met tien man verder omdat Torosides rood kreeg voor een overtreding op de doorgebroken Van Nistelrooy. De Spanjaarden wisten echter de man meer situatie niet uit te buiten, sterker nog, net na rust kwam Olympiakos met tien man op voorsprong.

De Grieken gaven alles wat ze in huis hadden maar konden de gelijkmaker van Robinho niet voorkomen. Toen even later dezelfde Robinho een strafschop versierde, leek het sprookje voor de dappere Grieken definitief over, was het niet dat Van Nistelrooy de 11 meter hard overschoot. Uiteindelijk moest Robinho zelf de 3-2 binnenschieten, op aangeven van diezelfde Van Goal. In de 92e minuut kwam Olympiakos nog bijna op gelijke hoogte, maar de Madrileense doelman voorkwam dit. Balboa tekende tot slot nog voor de 4-2.

De Grieken kunnen met opgeheven hoofd terug naar Athene, maar in plaats van bewondering voor getoonde moed, hadden ze liever een punt mee naar huis genomen. In tegenstelling tot de Olympische Spelen is in de Champions League winnen belangrijker dan meedoen.

zie ook:
Van Nistelrooy nadert Raúl
FILMPJE: De mooiste van Ruud in de Champions League
Salgado: 'Nederlandse voetballers hebben kwaliteit' 

alles over: Champions League , Ruud van Nistelrooy


HOT oktober 2007
PSV verantwoordelijk voor ontslag Ten Cate
Hoertjes voor Italiaanse voetbalclub
Hugo Borst: 'Alleen PSV heeft Champions League klasse'

Abonneer je op PSV.blog.nl met RSS

 

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>