Kezman: ‘Fenerbahçe door naar volgende ronde’

Ook al zijn er nog 5 wedstrijden te gaan, het vertrouwen van de Turkse kampioen na de 1-0 zege tegen Inter Milan is groot. 'We hebben een van de sterkste ploegen van Europa verslagen en ik denk dat we een goede kans maken om als eerste of tweede in de groep te eindigen' zegt Mateja Kezman in een interview na de wedstrijd van gisterenavond. Ook zijn collega Edu vertelt dat Fenerbahçe door de winst veel zelfvertrouwen heeft gekregen voor de rest van het Champions League programma.

Ze speelden inderdaad niet slecht moet ik zeggen, met een beetje geluk hadden ze er nog twee of drie in kunnen douwen. Toch blijft Inter voor mij de grootste rivaal omdat Turkse ploegen het vooral van hun thuiswedstrijden moeten hebben, die ze trouwens ook niet allemaal winnen. Kijk maar naar AZ dat begin dit jaar met 3-3 gelijk speelde in Istanbul, een wedstrijd die ze trouwens hadden moeten winnen.

zie ook:
Champions League … makkie !
Fenerbahçe krijgt boete
PSV thuis lastig te verslaan

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kezman: ‘Fenerbahçe door naar volgende ronde’

  1. Fener DE BEST + PSV

    WaarOm zYn FeNeRbAhCe EN PsV zO gOed???????????? Maar Eey Wiie gaat winnuh ? Psv Of FeneR?? k hOop maaR wel PSV!!!!! Ajax isz een lOserrrr!!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>