Alex scoort altijd in London

De Tank uit Brazilië is klaar voor het Europese podium en zal hoogstwaarschijnlijk vanavond zijn Champions League debuut voor Chelsea maken. Op het programma staat de thuiswedstrijd tegen Rosenborg BK, waarin hij zo goed als zeker als basisspeler start. Afgelopen weekend speelde Alex ook al de volledige wedstrijd tegen de Blackburn Rovers en hield hij het doel achter zich schoon (0-0).

Alex speelde met PSV twee keer eerder in Londen, beide wedstrijden waren voor de CL tegen Arsenal. Op 14 september 2004 maakte hij de enige treffer, in eigen doel weliswaar. Afgelopen seizoen kreeg hij het weer voor elkaar om in eigen doel te scoren en leek het Champions League avontuur met een sterk spelend Arsenal voor PSV die avond te eindigen (thuis was met 1-0 gewonnen). Maar wie herinnert zich niet het doelpunt in de 83e minuut, vanuit een corner kopte hij de 1-1 binnen en stelde daarmee de kwartfinale voor PSV veilig.

Ik denk dat het vanavond nog wel eens door z'n kale kop spookt, het zal 'm toch niet gebeuren dat hij wéér scoort op Londense bodem?

zie ook:
Mourinho eist excuses grensrechter
Robben bedankt Chelsea supporters

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>