Ruud van Nistelrooy jaagt op ploeggenoot

Vanavond staat de Champions League wedstrijd Real Madrid tegen Olympiacos op het programma. Een uitgelezen kans voor Ruud van Nistelrooy om zijn doelpuntentotaal in het miljoenenbal wat op te vijzelen. Misschien lukt het 'm wel om ploeggenoot Raúl in het Estadio Santiago Bernabéu van de 1e plaats op de ranglijst allertijden te verstoten.

Dat hangt van twee dingen af: Ten eerste, hoeveel keer scoort Van Nistelrooy vanavond en ten tweede, heeft Van Goal er nou 52 of 56 ingelegd? Als je alleen de doelpunten uit het Hoofdtoernooi telt, komt de Geffenaar op een totaal van 52 doelpunten, maar Ruud heeft er ook nog vier gescoord in de voorrondes van de Champions League. Wanneer je die erbij optelt kom je dus op 56 doelpunten, één minder dan de 57 treffers waarmee Raúl topscorer allertijden is.

Ik heb het via allerlei wegen proberen te achterhalen, maar weet het nog steeds niet. De NOS houdt het op 52 treffers, maar Ruud zelf telt de vier andere treffers gewoon mee (zou ik ook doen). Wie het weet mag het zeggen.

zie ook:
FILMPJE: Ruud zijn mooiste in de Champions League
Voetbal saai? Check-out deze presentatrice !
Salgado: 'Nederlandse voetballers hebben kwaliteit'

meer: Champions League , Ruud van Nistelrooy


HOT oktober 2007
PSV verantwoordelijk voor ontslag Ten Cate
Hiddink: 'Wij schakelen Engelsen uit'

Hugo Borst: 'Alleen PSV heeft Champions League klasse'

Abonneer je op PSV.blog.nl met RSS

Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>