Perez ook bij PSV pinch hitter

Kenneth Perez bleek gisteren de matchwinner dankzij zijn treffer in de 80ste minuut. Dat Perez überhaupt speelde was te danken aan het uitvallen van Ibrahim Afellay, die waarschijnlijk een gebroken teen aan het duel tegen CSKA Moskou heeft overgehouden. De belangrijkste reden dat Perez afgelopen zomer de overgang van Ajax naar PSV maakte was omdat hij bij de Amsterdammers tot pinch hitter was gedegradeerd. Bij PSV lijkt hem nu hetzelfde lot beschoren, al lijkt hij deze rol in Eindhoven makkelijker te aanvaarden. Toen een verslaggever hem gisteren na de wedstrijd complimenteerde met 'weer een goede invalbeurt', was de eerste reactie van Perez: 'Ai … pijnlijk'. Toch sprak hieruit geen frustratie

Ik vraag me af of het 'bankzitten' de enige reden was om uit Amsterdam te vertrekken. Ik heb het idee dat Kenneth zich met zijn Deense no-nonse mentaliteit beter thuis voelt onder de rivieren.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>