Kezman redt punt voor Fenerbahçe

In de vijfe ronde van de Turkse competitie heeft de wedstrijd Fenerbahçe – Caykur Rizespor geen winnaar opgeleverd. De club van Kezman kwam in het eigen Sükrü Saracoglu Stadium niet verder dan 1-1. Ondanks het veldoverwicht van Fenerbahçe kwam de bezoekende ploeg via Rodriguez in de 13de minuut op een 0-1 voorsprong. Lang konden de gasten niet van hun voorsprong genieten want in de 31e minuut schoot Mateja Kezman de gelijkmaker binnen.

De Turkse kampioen laat in de eerste vijf wedstrijden van het nieuwe seizoen veel punten liggen. Met 2 maal winst, 2 maal een gelijk spel en 1 maal verlies staat de ploeg met 8 punten op de vijfde plaats. Gelukkig voor Fenerbahce  laat de concurrentie ook nogal wat punten liggen, waardoor de achterstand op koploper Besiktas maar 3 punten bedraagt. Stadgenoot Galatasaray Istanbul staat op de 2e plaats en kan vanavond bij winst de koppositie in Turkije overnemen.

zie ook: Fenerbahçe krijgt boete

Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>