PSV loot gunstig, wel eerst thuis.

PSV speelt in de laatste voorronde voor de Europa League tegen SV Ried uit Oostenrijk. En daar mogen we niet over klagen, zeker niet omdat er na een paar lotingen alleen nog Nacional en Ried over waren. En dan toch liever niet de Portugese club vol met snelle Braziliaantjes. Maar goed, SV Ried dus. We spelen helaas wel eerst thuis, maar ik schat de tegenstander niet van zo’n hoog niveau dat dat nou problemen moet opleveren. Als ik het goed begrijp zijn ze, net als vorig jaar Sobir, bekerwinnaar en mogen ze daarom meedoen aan deze voorronde. Ze hebben een stadioncapaciteit van 8000 plaatsen dus dat is vergelijkbaar met Heracles, met als verschil dat Heracles waarschijnlijk beter is, want Ried werd afgelopen seizoen negende.. van de tien.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

1 Reacties // Reageer

One thought on “PSV loot gunstig, wel eerst thuis.

  1. Weerlotingmazzel

    Hoezo mazzel!!!!?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>