PSV kan nog zes tegenstanders loten in de EL.

Vanmorgen is er een voorloting geweest voor de laatste kwalificatieronde van de Europa League. Daarin is PSV in groep 5 geloot, wat dat ook mag betekenen, samen met Nacional (Portugal), Sion (Zwitserland), Litex Lovech (Bulgarije), SV Ried (Oostenrijk), Rabotnicki (Macedonië) en Slask Wroclaw (Polen). Op basis van Nederlandse resultaten tegen Portugezen willen we misschien liever Nacional ontlopen, aan de andere kant zijn ze slechts zesde geworden in een competitie met 3 topclubs.

FC Sion lijkt misschien nog een enge naam, maar die eindigde gewoon buiten de top drie in Zwitserland. In principe mag dus geen van deze clubs een probleem zijn. Litex Lovech zou erg leuk zijn, dat is de oude club van Manolev, en als ze daar allemaal dat niveau hebben.. ik zie het helemaal voor me: 11 Bulgaren die blind 90 minuten lang over het veld rennen, hilarisch.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

1 Reacties // Reageer

One thought on “PSV kan nog zes tegenstanders loten in de EL.

  1. rene

    +1 voor laatste zin whahahahaha

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>