PSV strijdt voor wat het waard is: 2-2.

Wegens andere verplichtingen heb ik vanavond slechts het scoreverloop van PSV – Benfica mee kunnen krijgen. En dat was zowel bemoedigend als verontrustend. Want laten we eerlijk zijn: wilden we eigenlijk wel door in de Europa League? Natuurlijk was het een hele prestatie geweest als we de 4-1 hadden weggewerkt, maar dan ga je er zo goed als zeker  in de volgende ronde uit en maak je het jezelf ook nog een stuk moeilijker in de competitie.

Nee, hier is wel mee te leven, als ik de reacties op andere sites zie heeft PSV gestreden, en alleen die twee woorden samen al, PSV en gestreden, dat is al ruime winst. Bovendien hebben we een veel beter team op 2-2 weten te houden, terwijl Twente weer onderuit ging. Maar dit is dus allemaal scorebordjournalistiek hè (helemaal omdat die 1 minuut-samenvattingen van PSV TV je ook niet echt een beeld van de wedstrijd geven). Misschien dat zij die de wedstrijd gezien hebben een mening hebben?

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “PSV strijdt voor wat het waard is: 2-2.

 1. Ron

  Willen we wel door in el?? Das toch geen vraag? Vecht je eerst de longen uit je lijf voor de 2-0… Één doelpunt verwijderd van de volgende ronde.. Ach, toch maar niet??? Beetje slappe hap verhaal! Natuurlijk wil je verder, geldt voor elke club!

    /   Reply  / 
  1. Jona

   Ja maar dat vind ik toch wat simpel. Natuurlijk is de begingedachte altijd dat je door wilt en ik was ook heel blij dat de spelers daar vol voor zijn gegaan. Toch, als je ziet hoeveel punten wij verliezen na de EL (zoals Heerenveen vorige week, waar ook Twente punten liet liggen en Ajax als enige niet), dan kan de EL je zo de titel kosten. Dan heb ik liever de titel en dus CL dan dat we de EL winnen. Maar dat is slechts mijn mening hè..

     /   Reply  / 
   1. Ron

    Snap ik, en ik volg je… Maar nu heb je opnieuw veel krachten vergooid…. Afwachten wat dit met de volgende wedstrijd doet

      /   Reply  / 
    1. Jona

     Dat is waar, maar aan de andere kant staan er straks met Engelaar, Pieters en Toivonen wel weer drie ‘frisse’ spelers op het veld. Bovendien denk ik dat deze wedstrijd de moraal van het team wel ten goede kwam. Heb nu eigenlijk meer vertrouwen in de wedstrijd van zondag dan voor gisteren.

       /   Reply  / 
 2. Ron

  De top 3 is nog steeds zo wisselvallig.. Ik durf geen voorspelling te doen. Ik moet nog maar afwachten wat mijn clupje in Nijmegen gaat doen. Twente gaat het moeilijk krijgen in de Achterhoek…
  Ik ben totaal geen PSV liefhebber maar gister baalde ik van die 2-1…

    /   Reply  / 
 3. Marc Erwich

  De eerste helft heb ik eindelijk weer een vechtend en enthousiast spelend PSV gezien. De kans dat we door gingen was natuurlijk op voorhand bijna nihil, maar een wonder leek toch nog even in de maak.

  Overigens opmerkelijk, we verliezen bijna altijd in de kwartfinale van de Uefa Cup/Europa League. Van de veertien wedstrijden hebben we er maar één gewonnen: http://bit.ly/hKL5LA

    /   Reply  / 
 4. PSV-FOR-LIFE

  Toch blijft het vreemd dat PSV voor rust verdiend voor staat tegen een hele goede tegenstander.
  En als het thuis speelt tegen bv Heerenveen dat ze de passie niet kunnen of willen opbrengen om de zelfde met de zelfde instelling te voetballen..

    /   Reply  / 
 5. Ron

  Dat is niet alleen bij PSV, maar bij de hele top 3… Voorspel nu de kampioen maar es..

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>