PSV wordt aan alle kanten overlopen.

Pijnlijk, dat lijkt me de juiste omschrijving van de eerste helft van Benfica – PSV. De Portugezen (of moet ik zeggen Brazilianen) snijden keer op keer dwars door onze verdediging, die er wanhopig slecht uitziet. Let wel, we hebben hier met een tegenstander van doen die twee keer onze begroting heeft. Helaas zie je dat er ook aan af. Aan de andere kant was daar één briljante voorzet van Dzsudzsák, die gemist werd door -gaap- Berg. Als er niet iets heel bijzonders gebeurt de tweede helft dan stopt ons Europese avontuur hier, en kunnen we ons gaan focussen op de titelstrijd. Net als FC Twente trouwens, die staan 3-0 achter.

Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>