Opstelling PSV: zoveelste kans voor Berg.

Fred Rutten heeft geen wijzigingen doorgevoerd in zijn opstelling na de nederlaag bij Twente. Dat betekent dat Bakkal en Berg weer in de basis staan. Veel alternatieven heeft Rutten ook niet, aangezien Toivonen zoals bekend nog niet fit is, net als Koevermans. Het is dan ook te hopen dat we niet tegen gele kaarten aan lopen, want zes spelers staan op scherp, en onze selectie is minder breed dan Jeroen Verhoeven.

Opstelling PSV: Isaksson, Marcelo, Berg, Engelaar, Lens, Hutchinson, Pieters, Bouma, Dzsudzsák, Manolev en Bakkal.

Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>