PSV spaart niemand tegen Benfica.

PSV zal geen spelers rust geven in een poging alsnog het kampioenschap binnen te halen. En dat zou ik ook erg vreemd vinden, want dan had je daar beter al in de groepsfase voor kunnen kiezen. Of desnoods voor het geld overwinteren, en dan á la Lille kijken hoe ver je komt met je tweede elftal.

Waarom Brands naar zijn mening daarover gevraagd werd is me niet geheel duidelijk, maar hij zei: ‘Als je een topclub wilt zijn, moet je op twee fronten kunnen strijden. We hebben nog vijf eredivisiewedstrijden en als alles goed gaat ook vijf in Europa. Tien duels in bijna zeven weken tijd, dat moet een profvoetballer kunnen hebben. Nu het er echt om gaat, geeft elke wedstrijd extra energie.’

Overigens begint het financieel inmiddels ook wel een interessant plaatje te worden. Het kost een wedstrijd of twintig voor je in de kwartfinale zit, maar winst over twee wedstrijden hier betekent een half miljoen, de halve finales doorkomen levert 2 miljoen op en als je dan de finale nog wint is het nog een miljoen. En hoewel het niet in de buurt van de Champions League komt, vind ik het de moeite nog wel waard.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “PSV spaart niemand tegen Benfica.

 1. Ron

  Namens een ajacied; succes vanavond!!

    /   Reply  / 
  1. Jona

   Sportief, maar het heeft niet geholpen. Ben je je trouwens ook niet kapot geschrokken van Spartak? Ik dacht echt dat zij favoriet waren voor de eindzege, zo goed vond ik ze tegen Ajax. Als je dan met 5-1 onderuit gaat bij Porto…

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>