Mooi gebaar PSV aan selectie ’88.

Onze gouden selectie van 1988 heeft een uitnodiging op de mat gekregen om het duel tussen PSV en Benfica te bezoeken. Een mooi en logisch gebaar, hoewel beide teams op het moment geen schim meer zijn van de elftallen uit die tijd. Zoals bekend won PSV in 1988 de Europacup door op strafschoppen Benfica te verslaan. Hopelijk wordt het wel een aantrekkelijkere wedstrijd dan de finale destijds. Het liefst ook een stuk minder spannend.

Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>