PSV naar kwartfinale Europa League.

Eerlijk is eerlijk, ook de Europa League begint zo nog best interessant te worden. Na een 1-0 overwinning op Ibrox heeft PSV de kwartfinale gehaald van de Europa League, en aangezien we er maar aan moeten wennen dat dat ons niveau is, mogen we daar best trots op zijn. Zo trots als Fred Rutten hoeft nou ook weer niet, maar een beetje is niet erg.

Om 1 uur volgt de loting (zie uefa.com), waarin we tegen Spartak Moskou, Benfica, Dynamo Kiev, Porto, Villarreal, FC Twente of Braga zullen loten. En hoewel het qua locatie niet zo boeiend is, zou ik een gevecht over twee wedstrijden met Twente wel heel boeiend vinden. Verder zijn alle clubs wel ongeveer gelijkwaardig. Over twee uur weten we meer.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>