Glasgow Rangers volgende tegenstander.

Het Schotse voetbal stelt niet meer zoveel voor als enkele decennia geleden. Hetzelfde geldt eigenlijk voor het Portugese voetbal en daarom was ik benieuwd naar de uitkomst van de Rangers tegen Sporting. Op het nippertje wist Rangers de volgende ronde te bereiken (2-2) waardoor zij onze volgende tegenstander zijn. Dat is best een leuke tegenstander, en goed te bereizen natuurlijk. En, als moet ik eerlijk zeggen dat ik hun team niet zo goed ken, ik denk toch dat wij over twee wedstrijden beter zijn. En dat had ik bij Sporting Lissabon niet durven zeggen.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>