Lille geeft zichzelf twintig procent kans.

Uit de mond van de coach van Lille: “Eén ding is zeker, we zullen niet met hetzelfde team spelen dat in de competitie in actie kwam. Als je kijkt naar de prestatie van de ploeg die vorige week speelde, zie ik toch ruimte om ons te kwalificeren. Maar net als toen geldt: twee minuten niet opletten en je hebt doelpunten tegen.”

“Toch zijn er geen gevolgen voor de rest van het seizoen als we niet doorgaan. Het seizoen gaat gewoon verder. Maar een ideaal scenario voor ons is dat het lang 0-0 blijft en dat we tegen het eind scoren, waarmee we ons dan kwalificeren. Statistieken bewijzen dat PSV nu voor tachtig procent favoriet is, maar wij zijn hier gekomen om voluit te spelen voor die twintig procent. De boodschap aan de spelers is: voluit spelen, ook al is het misschien 120 minuten. En niet aan de wedstrijd van het weekeinde denken.”

Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>