‘Lille komt weer met B-elftal.’

Het gerucht gaat dat ook morgen Lille niet in volle bezetting zal aantreden. Enkele spelers zijn sowieso al geblesseerd, maar het lijkt er op dat de coach toch al van plan was zijn halve basisploeg te wijzigen. Dit omdat Lille zich wil focussen op de competitie, waarin het aankomend weekend speelt tegen Olympique Lyon. Dat is dan weer een mooi voordeel voor ons, en ik denk dat als het thuispubliek er wat beter achter gaat staan dan tegen NAC het allemaal wel goed moet komen. Komt het niet goed, dan heb je ook wel meteen een flinke blamage te pakken. Nee, een duidelijke score tegen de koploper van Frankrijk zal het zelfvertrouwen weer flink doen stijgen, reserves of niet.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “‘Lille komt weer met B-elftal.’

 1. Forza

  Succes, Fredje zal de wedstrijd op zijn Europees benaderen. De ervaring van Fredje zal de doorslag gaan geven dit seizoen, wederom…………….
  Voorspelling, een zwaarbevochten 1-1, PSV door!

    /   Reply  / 
 2. Dirk

  Het lijkt me duidelijk dat Lille niet hard trekt aan de Europa League. Dit is niks te nadelen van PSV. In een vol stadium met de abiance op het hoogtste niveau zal het zeker een mooie wedstrijd worden. PSV- Lille 3-1

    /   Reply  / 
  1. Forza

   AMBIANCE denk ik, maar dat zal wel nietlukken. Ik gok op een fluitconcertje vanavond, ondanks het gefluit WEL door naar de volgende ronde.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>