De prestaties van Marcel Brands.

Niet per se vanwege de nederlaag vandaag, maar het is goed om de prestaties van Marcel Brands eens onder de loep te nemen. Hij heeft spelers als Amrabat en Maza voor leuke bedragen weten te verkopen, maar heeft mogelijk gefaald in het verhaal-Reis. Deze transferperiode heeft hij drie toptalenten gehaald, maar wel tegen de absolute maximumprijs. Mertens werd gehaald al vervanger van Dzsudzsák, waar Strootman en Wijnaldum de posities van Engelaar, Bakkal en eventueel Toivonen (die zouden vertrekken) zouden overnemen.

Nu de drie laatstgenoemden echter nog gewoon bij PSV ballen zit PSV met een enorm overschot aan middenvelders. Want vergeet niet dat we ook nog ene Ibrahim hebben rondlopen. Rond het middenveld is de selectie echter veel krapper. Het was dan ook veelzeggend dat Rutten niet eens het maximum aantal wisselspelers op de bank had zitten vandaag. Het vertrek van Maza en alle spitsen diende te worden opgevangen, maar dat is nog niet gebeurd.

Brands wist al vanaf januari dat Koevermans niet bleef, Reis zwaargeblesseerd was en Berg terugging naar HSV. Nu zijn we dus een dik half jaar verder maar werken we met noodoplossingen als Toivonen in de spits, of de al zo vaak afgeschreven Zeefuik. Nee, als er niet gewoon snel twee toppers worden gehaald (verdediger en spits) mag je gewoon concluderen dat Brands gefaald heeft. En dat tegen een jaarsalaris van vele tonnen…

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “De prestaties van Marcel Brands.

 1. Maurits

  Hij heeft het goed gedaan kijk naar de transfer van onze hongaarse vriend, de overbodige salcido? Ik heb er vertrouwen in dat deze man goede zaken gaat doet en al heeft gedaan!

    /   Reply  / 
 2. Bjorn

  Hoe kun je nou al zeggen dat ie faalt voor de transfermarkt gesloten is, lijkt me meer een faalactie van jou als redactie..

    /   Reply  / 
 3. Bjorn

  Wacht nog 3 weken op wat er gebeurt, wie weet scoort psv de hoofdprijs voor toivonen en haalt EHD en zanka voor een minimum en dan is het allemaal weer top.

    /   Reply  / 
 4. YTuncbilek

  Fijn dat er nog iemand kritisch is over het transferbeleid van Brands. Zelf heb ik een tijdje terug hier ook over geschreven, zie http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=142853 voor mijn stuk. Super gedaan bij RKC en na wat onderzoek redelijk bij AZ. Veel spelers die hij voor vele miljoenen heeft verkocht waren al voor een fooitje gekocht door zijn voorganger Van Geel. Net als een speler en trainer moet hij het nu ook op het hoogste niveau gaan waar maken!

    /   Reply  / 
 5. Ron

  Jona, toen ik dat een tijd geleden zei was ik de ajacied die er geen verstand van had! Toch tot inkeer gekomen?

    /   Reply  / 
 6. Hahaha

  Ze hadden voor dat geld wat ze betaald hebben aan Mertens & Stroopman Welliton van Spartak Moskou kunnen kopen dan hadden ze een echte spits hij heeft er in zijn laatste 47 wedstrijden 47 X gescoord & dit seizoen uit 5 wedstrijden 5 goals. Hij word in Rusland de nieuwe Romario genoemd. En geloof me ieder bal die hij op maat krijgt vliegt erin & laat hem niet schieten buiten de 16 want die vliegt er ook in. Als PSV nog geld over heeft dan wist ik het wel :)

    /   Reply  / 
 7. Peter

  Eerst afwachten wat er nog gaat komen!!! Duidelijk is dat er in ieder geval nog wat moet gebeuren…

    /   Reply  / 
 8. Ron

  Wat moet er dan nog zogenaamd gebeuren? Zoveel mil. in een selectie pompen.. En nog niet tevreden!?

    /   Reply  / 
 9. Peter

  Wat dacht je van een scorende spits en een centrale verdediger!!

    /   Reply  / 
 10. Ron

  Dat bedoel ik.. Dus er deugde erg weinig van de ploeg van vorig seizoen… Koop gewoon spelers bij utreg Feyenoord en Ajax.. Je wordt nu fan van een “ploeg” die bestaat uit spelers van een club waar je normaal tegen fluit! Snap ik nix van

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>